LWDXG – Lake Wettern DX Group Rotating Header Image

Månadsmöte LWDXG Augusti 2011

Den 25/8 kl. 19:00 hade vi klubbmöte på SSA:s kansli i Karlsborg.

Material till hemsidan lwdxg.se efterfrågades. Alla som har något intressant att publicera hör av sig till SA6AYN eller SM6CTQ.

Inkomna skrivelser från FieldDayVäst Tångahed och Radiomuseet i Göteborg redovisades.
Datum för årets fieldday är 27 augusti. Se mer på http://www.sk6dw.se. Bl.a. kommer SK7MQ demonstrera D-star.
Det är utrymmesbrist på Radiomuseet i Göteborg, Anders Carlssons Gata 2. De har öppet 8:e, 9:e, 15:e samt 16:e oktober kl. 12-15. Kom och fynda hemelektronik, industrielektronik, amatörradioutrustning m.m.

NAC Open Tuesday (NAC Multi) inträffar den 30:e augusti. Se http://www.ssa.se/vhf
Klubben kommer medverka i testen från 50MHz och upp i ett mer avslappnat format från klubbstugan på Vaberget och välkomnar alla medlemmar att komma kl. 18:30 för en trevlig radiokväll där alla kan medverka.

Södra väggen på klubbstugan måste lagas. Förslaget är att FRO-stugans södra sida blir klädd i faluröd plåt. Kostnaden kommer inte täckas av klubbkassan och behöver därför sponsras.

SMFF 0660 Uviken Kyrkogårdsön i Vättern har inte varit aktiverad än och SM6IPL Roland har möjlighet att disponera en båt för detta ändamål. Han återkommer med förslag på dag.

För telegrafikunniga rekommenderas SCAG-sprintcup den 29 augusti. Reglerna finns på SCAG:s hemsida.

Årets fyrhelg verkade ha rekortstort deltagande. Tyvärr kunde Vanäsfyren 8S6VAN inte aktiveras eftersom fyrmästarens omsorg denna helg behövdes för transporten av Eric Nordevall II.

SM6UCK Kjell talade om PSK31 och EPC – European PSK Club och dess stora flora av diplom.

Medlemmarna välkomnas till nästa möte!

 

Comments are closed.