LWDXG – Lake Wettern DX Group Rotating Header Image

LWDXG Månadsmöte April 2015

Mötesanteckningar:

Eric JSM har kontaktat ansvarig för WASFA Worked all Sweden Fortress Award. Vi är sent ute med ett deltagande från södra fortet på Vaberget eftersom denna aktivitet är redan nu i helgen 2-3 maj. Vi har redan anropssignalen SF6KF. Vi får p.g.a. det sena läget avstå i år och försöka igen nästa år. Läs mer om denna aktivitet i QTC nr4 sid 24.

Vi skall försöka att delta i aktiviteten från någon kvarn. I kommunen finns enligt uppgift 2 kvarnar (Mölltorp eller Undenäs). National Mills weekend är den 9-10 maj. Vi borde kunna ha någon aktivitet från någon kvarn den helgen. Läs mer om denna aktivitet i QTC nr 4 sid 20-21 Vi återkommer om denna aktivitet.
Den 14 juni föreslås aktivitet från Bölet och då ifrån ett SMFF-område. Mer om denna aktivitet kommer.
Anropssignal på magnetskylt för bil framtages av Roland SM6IPL

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.