LWDXG – Lake Wettern DX Group Rotating Header Image

120th anniversary of radio

Denna månaden är det många ryska stationer aktiva med special anropssignaler. Mycket snygga QSL och diplom. På hemsidan kan du se när stationerna är aktiva.

”This month Russian and Kazakhstan commemorative stations will be QRV for the 120th anniversary of radio. From Russia will be ”R1895R, R2015R, and twenty-six stations from R120RA through R120RZ; in Kazakhstan, this is UP120R” says WC6DX, Will. Certificates and plaques will be available. UA3DX will be the QSL manager for all 29 stations. Log search and award details can be found at http://radio120.hamlog.ru, including specifics in English.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.