LWDXG – Lake Wettern DX Group Rotating Header Image

DX-mötet 2014

Mötet är nu avslutat. Det har inkommit mängder av hälsningar med tack för ett mycket fint arrangemang. Vi är glada att allt har fungerat bra. Alla föredragshållare anlände planerat och alla motsvarade våra förväntningar. Det är ju alltid svårt att på distans ordna transporter med flyg med hämtning på olika platser. Allt har ju fungerat över förväntning. Jag vill speciellt tacka Tony med team som skötte tekniken. Många har berömt den proffsiga utrustning vi hade för ljud och bild. Tack till alla som var med och gjorde detta vårt sista DX-möte till allas belåtenhet.

SM6CTQ ordförande LWDXG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.