LWDXG – Lake Wettern DX Group Rotating Header Image

Nytt om klubbstugan

Väggen på söderväggen är nu plåtbeklädd. Malte YJS och Lennart XYI har gjort ett mycket fint jobb.

Stöld: Kopparjordningen till stora tornet har stulits. På två sidor har cirka 1 meter kapats av. Det blir ett omfattande jobb att återställa det. Samtidigt har man kapat av matningen till 160 meters antennen.

Länken till internet är nu åter i drift. SA6AYN Tony har åtgärdat felet och satt in förebyggande åtgärder. Felet orsakades troligen av HF från 2M-antennen. Förbindelsen kan starta om sig med automatik samt kan larma till Tony om fel uppstår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.